Επιστολή του Συλλόγου "ΕΡΙΚΕΙΑ" προς τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου, κ. Μπουρνούς για τις αποψιλώσεις και καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων και πεζοδρομίων.

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε να λάβετε τα αναγκαία μέτρα για την αποψίλωση των κοινόχρηστων χώρων και πεζοδρομίων της περιοχής μας στο Ντράφι, καθώς επίσης και για την απομάκρυνση των βλαστικών υπολοίπων διότι, όπως γνωρίζετε, ο κίνδυνος πυρκαϊάς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Δυστυχώς, οι πρόσφατες μνήμες είναι νωπές και οι συντοπίτες μας ανησυχούν ιδιαίτερα και οι πιέσεις που δεχόμαστε, σχετικά με το ζήτημα είναι μεγάλες.

Όλοι οι Ντραφιώτες, εξετίμησαν ιδιαίτερα τον προ μηνών καθαρισμό ορισμένων δρόμων και πεζοδρομίων και παρακαλούμε πολύ να επαναληφθεί.

 Παρά το γεγονός ότι είναι μια περίοδος δύσκολη, λόγω της υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε, ο καθαρισμός των κοινοχρήστων χώρων και πεζοδρομίων είναι ένα ζήτημα υψίστης σημασίας για μας, μιας και σχετίζεται άμεσα με την ασφάλειά μας και σας παρακαλούμε να επιληφθείτε έγκαιρα επί του ζητήματος.

Σας ευχαριστούμε κ των προτέρων.

Για το Δ.Σ. της "ΕΡΙΚΕΙΑ"

Η Πρόεδρος
Καίτη Πήλιου