Αγαπητά μέλη του συλλόγου  “Η ΕΡΙΚΕΙΑ” και φίλοι, κάτοικοι του Ντραφίου,

Όλοι γνωρίζετε τις δύσκολες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω της υγειονομικής κρίσης που μαστίζει όλο τον πλανήτη μας.

Οι δραστηριότητες όλων μας έχουν τροποποιηθεί και πολλές έχουν ανασταλεί τελείως.

Ο σύλλογός μας προσπαθεί, όσο του είναι δυνατόν, να αγωνίζεται, μέσα από τις δυσμενείς συνθήκες λόγω του lock down, για τα προβλήματα της περιοχής μας και επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες μας.

1 - Στις  6/7/2020 έστειλε email στον Αντιδήμαρχο κ. Α. Βασιλόπουλο ζητώντας ενημέρωση για την πιστοποίηση της παιδικής χαράς (Αχαιών-Δωριέων-Ιλλυριών).
Λάβαμε απάντηση ότι τον Σεπτέμβριο του 2020 θα πιστοποιηθεί.

- Στις  8/7/2020 συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου “Η ΕΡΙΚΕΙΑ” στη συνεδρίαση του Κοινοτ. Συμβουλίου Πικερμίου υπό τον κ. Α. Αδαμόπουλο και του έθεσαν τα προβλήματα της περιοχής μας και συγκεκριμένα εν συντομία τα εξής

                          α) ανακαίνιση και πιστοποίηση της παιδικής χαράς

                          β) επισκευή βαγονιού και φροντίδα περιβάλλοντος χώρου

                          γ) σχετικά με το εντευκτήριο στο Ντράφι

                          δ) επισκευή δρόμων στο Ντράφι

                          ε) αντικατάσταση ορισμένων πινακίδων δρόμων

                        στ) σήμανση βασικών δρόμων με λευκή διαγράμμιση

                          ζ) απομάκρυνση βράχων λόφου 25ης Μαρτίου                         

- Στις 5/8/2020 κατέθεσε επιστολή με όλα τα γνωστά θέματα που αφορούν στον οικισμό μας  στη συνεδρίαση (κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού) του Κοιν. Συμβουλίου Πικερμίου, υπό τον κ.Α. Αδαμόπουλο.

4 - Ενδιαμέσως υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες της  προέδρου κ. Καίτης Πήλιου με τον Δήμαρχο κ. Ε. Μπουρνούς σχετικά με τα θέματα που μας αφορούν.

- Η τελευταία έγγραφη επικοινωνία μας ήταν στις  3/12/2020 με τον πρόεδρο του Κ.Σ.Πικερμίου κ. Α. Αδαμόπουλο, στον οποίο στείλαμε κάποια από τα αιτήματά μας και στις 16/12/2020 λάβαμε την απάντηση του.

6 - Στις  7/1/2021 η πρόεδρος κ.Καίτη Πήλιου επικοινώνησε με τον Δήμαρχο κ. Ε. Μπουρνούς σχετικά με το ΒΑΓΟΝΙ του συλλόγου, την επισκευή, την συντήρησή του και την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου.
Ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε για τις προθέσεις του να αρχίσουν οι εργασίες το συντομότερο δυνατόν.

 

Παρακάτω ακολουθεί η αλληλογραφία του συλλόγου μας με τον  πρόεδρο του Κοιν.Συμβ. Πικερμίου κ. Αθ. Αδαμόπουλου σχετικά με τα θέματα που αφορούν στην περιοχή μας.

Το  Δ.Σ. του συλλόγου   “ Η    Ε Ρ Ι Κ Ε Ι Α “

 

Επιστολή Ερίκεια

Επιστολή Συλλόγου "Η Ερίκεια"

 

 

Απάντηση Κοινότητας

Απάντηση Κοινότητας Πικερμίου