Η "ΕΡΙΚΕΙΑ" έκοψε τη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά στο ΚΑΠΗ Πικερμίου, υπό τις ευλογίες του πατρός Δημητρίου Μπαθρέλου και παρουσία του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς.
Η οικοδέσποινα και Πρόεδρος του Συλλόγου της ΕΡΙΚΕΙΑΣ Αικατερίνη Πήλιου , μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ , υποδέχθηκε και καλωσόρισε τους π. Δήμαρχο και Γ.Γ του Δήμου Βασίλη Πιστικίδη, τον π. Βουλευτή της Περιφέρειας Νίκο Καντερέ, τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Καλφαντή , Δήμητρα Τσεβά, τον επικεφαλής της Δημοτικής Αντιπολίτευσης Δαμιανό Φαφούτη, τον π. Κοινοτάρχη Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλο, τους τοπικούς συμβούλους Φίλιππο Αναστασίου και Άγγελο Χοβαρδά, τον π. Αντιδήμαρχο και π.πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Παύλο Μπατάλη, τα μέλος του ΔΣ της ΩΚΕΑΝΙΔΑΣ και μέλος της ΕΘΟΡΠ Σταύρο Τζογκανή, τον Σπύρο Κοκκόλη από την Αιολίδα και πολλά μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του συλλόγου στον χαιρετισμό της τόνισε, ότι όλοι μαζί (κάτοικοι και δημόσια διοίκηση), ο κάθε ένας ξεχωριστά, θα πρέπει να φροντίζουμε και να σεβόμαστε τον τόπο μας και ότι δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Δήμο. Επίσης παρότρυνε τους κατοίκους να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου καθώς η επάρκεια αίματος στα τμήματα αιμοδοσίας μπορεί να σώσει ζωές!!.

Κατά το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ρ-Π, αναφέρθηκε στα παρακάτω :

- Στην σημαντική προσφορά του Συλλόγου κατά τις διεξαχθείσες εθελοντικές αιμοδοσίες
- Στον οικίσκο που παραδόθηκε στο Δήμο και με χορηγία Α.Μαρτίνου και συνεισφορά του Δήμου (θα ενταχθεί το ποσό στον προϋπολογισμό) θα κατασκευασθεί πέργκολα (εντός του 2018) για να καταστεί χρηστικός ο χώρος
- Παιδική Χαρά (Αχαιών και Δωριέων) θα επέμβει ο Δήμος για να κατασκευάσει μια παιδική χαρά πιστοποιημένη
- Καθαρισμός φρεατίων απορροής όμβριων στο Ντράφι
- Θα ανατεθεί σε εργολάβο η συλλογή των βλαστικών υπολειμμάτων στην περιοχή Ντράφι.
- Η περιφέρεια δέχθηκε μελέτη του Δήμου για ολοκλήρωση του ημιτελούς δικτύου ύδρευσης Ντραφίου
- Οδός Θρασυβούλου, επισκευή τμήματος οδού
- Έχει ενταχθεί ο Δήμος σε έργο χρηματοδότησης της Περιφέρειας για κατασκευή βραχοπαγίδων (οδός Κοραή και 25ης Μαρτίου)
- Θα παραδοθεί αυτή την εβδομάδα το έργο του καθαρισμού της δεξαμενής , στο Ντράφι, και ο Δήμος φιλοδοξεί να αλλάξει τις βάνες.
- Μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα επισκευασθεί το οδόστρωμα όπου απαιτείται
- Ο Δήμος έχει καταθέσει τις σχετικές αγωγές για τη διεκδίκηση των 156 στρεμμάτων.
Μετά τη κοπή της πίτας ακολούθησε κέρασμα και γλέντι με live μουσική.