ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΤΡΑΦΙΩΤΩΝ “ΕΡΙΚΕΙΑ”

Ο Εξωραϊστικός, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Ντραφιωτιών “ΕΡΙΚΕΙΑ” ανακοινώνει ότι στη συνεδρίαση της 7ης Ιουνίου 2021 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της 30ης Μαΐου 2021 ως εξής:

Πρόεδρος: Καίτη Πήλιου

Αντιπρόεδρος: Ηλίας Μαλεβίτης

Γενικός Γραμματέας: Αντώνης Θεοδωρακόπουλος

Ταμίας: Κώστας Μαλλίδης

Μέλος ΔΣ: Παναγιώτης Μαυρομμάτης

Μέλος ΔΣ: Βασίλης Αυδής

Μέλος ΔΣ: Βάσω Χατζησταύρου

Εποπτικό Συμβούλιο: Κώστας Κυριαζής, Παύλος Παπαδόπουλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμπολίτες-μέλη του συλλόγου “ΕΡΙΚΕΙΑ” για την μαζική συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες της 30ης Μαΐου 2021, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την ενότητα και σύμπνοια των Ντραφιωτών καθώς και την αγάπη τους για τον οικισμό μας.

Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης της εκλογής, της ιστορικότητας του συλλόγου και των αρχών που θεμελίωσαν όλα τα πρώην Δ.Σ., θα αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία για τη βέλτιστη ανάδειξη των προβλημάτων και αναγκών του Ντραφίου, την συσπείρωση των κατοίκων στους κοινούς στόχους, την προάσπιση της καθημερινότητας και της δημοτικής περιουσίας, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ντραφιωτών “ΕΡΙΚΕΙΑ”

Η Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Καίτη Πήλιου                       Αντώνης Θεοδωρακόπουλος
210 6044492                       698 418 5023 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.