Φίλες και Φίλοι,   ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,                                                15 Απριλίου, 2012

Οι επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος):

Τετάρτη, 25 Απριλίου: Συναυλία Λυρικών τραγουδιών, στο «ATHENEUM» στο ΘΗΣΕΙΟ (Αδριανού 3). Συμμετέχει και ο Ντραφιώτης συμπολίτης μας κ. Λάκης Αντωνέλλος,( βαθύφωνος ). Αναχώρηση του λεωφορείου στις 06:30 μμ, από την Κεντρική Πλατεία του Ντραφίου, (κάτω περίπτερο). Ειδική τιμή συμμετοχής : θα χρεωθεί μόνον το κόστος του λεωφορείου,  δηλαδή :     7,-  Ευρώ ανά άτομο.

Δευτέρα 30 Απριλίου : ώρα 06.00 μμ : Η προγραμματισμένη εκδήλωση  «Λογοτεχνική βραδιά στο βαγόνι  του Συλλόγου μας "Η ΕΡΙΚΕΙΑ" », θα γίνει στις 6.00 μμ,, στο ¨βαγόνι” του Συλλόγου μας. Αυτήν την φορά,  θα μας μιλήση η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, κα. ΕΥΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΗ, ΜΑ, στο πλαίσιο σειράς Ενημερωτικών Ομιλιών, που αφορούν την γυναίκα, με πρώτο θέμα  -  τιμής ένεκεν - : την "ΤΡΙΤΗ Ηλικία". Σημ.: Η « Λογοτεχνική  βραδιά στο βαγόνι μας » έχει καθιερωθεί   να  γίνεται κάθε μήνα, την τελευταία Δευτέρα του μηνός,  εκτός απροόπτου .

Κυριακή 13 Μαΐου : ώρα 11.00 πμ : Η «ΓΙΟΡΤΗ της ΑΝΟΙΞΗΣ». Η καθιερωμένη, εδώ και πολλά χρόνια, εκδήλωση του Συλλόγου μας, που γίνεται κάθε Μάιο, στον χώρο του λεγομένου «Εργοταξίου», στην Κεντρική Πλατεία του Ντραφίου, με πολύ κέφι, ζωντανή μουσική, χορό (παραδοσιακό & σύγχρονο), άφθονο κρασί, σουβλάκια και λαχειοφόρο αγορά.

Ιούνιος (αρχές): Εκδρομή στην Βουλγαρία, Τετραήμερη, με λεωφορείο. Περισσότερα στοιχεία (πχ κόστος, λεπτομερές πρόγραμμα κλπ), ευθύς ως οριστικοποιηθούν, θα ανακοινωθούν με χωριστή, νεώτερη, ανακοίνωση.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε απευθυνθείτε:

Καίτη Πήλιου, τηλ.: 210 6044 492,  Τατιάνα Ζωγραφάκη : 210 6044 091

Γεωργία Αντωνέλλου, τηλ.:210 6044 939, 6978 555430,  Αρετή Γεωργοσοπούλου : 210 6044 636

Η ιστοσελίδα μας www.erikeia.gr είναι ενεργή για την ενημέρωσή σας, αλλά και για οποιαδήποτε επικοινωνία σας με τον Σύλλογό μας.

Θεόφιλος Σαραντίδης             Φίλιππος Αναστασίου

Πρόεδρος  ΔΣ                         Γεν. Γραμματεύς  ΔΣ