"Ο Γκάτσος που αγάπησα'' με τον ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ και την ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ
στο Ωδείον Ηρώδου Αττικού, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 9μμ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε με μειωμένο εισιτήριο, μια σπουδαία μουσικοθεατρική παράσταση, με υπέροχα τραγούδια.
Ένα αφιέρωμα από καρδιάς στον ποιητή των τραγουδιών και μέσα από αυτό μια ολοκάθαρη μουσική διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της νεώτερης Ελλάδας.
Οι στίχοι του Νίκου Γκάτσου, του ποιητή που έδωσε τον κανόνα του καλού ελληνικού τραγουδιού και που αγαπήθηκε όσο λίγοι ομότεχνοί του, θα πλημμυρίσουν τη σκηνή του Ηρωδείου με τις μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου. “Μη μου χτυπάς τα μεσάνυχτα την πόρτα”, “Ο Γιάννης ο Φονιάς”, “Τ΄Αστέρι του Βοριά”, “Αθανασία”, “Κεμάλ”, “Αύριο πάλι”, “Ραλλού”, “Άσπρη μέρα και για μας”, “Χάρτινο το Φεγγαράκι”, “Αθήνα”, “Ήταν καμάρι της αυγής”, είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους των υπέροχων τραγουδιών που θα ακουστούν το βράδυ αυτό στο ρωμαϊκό θέατρο.

O αξεπέραστος Μανώλης Μητσιάς συναντιέται στην σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που απαγγέλλει στίχους του ποιητή και τραγουδά για πρώτη φορά επί σκηνής.
Και οι δυο μαζί αποδίδουν και αναδεικνύουν τον πλούτο συναισθημάτων, εικόνων και χαρακτήρων που ο Γκάτσος χώρεσε σ’ αυτή τη σύντομη τέχνη που λέγεται τραγούδι.
Ανάμεσα στα τραγούδια, θα ακουστούν κείμενα σε επιμέλεια Αγαθής Δημητρούκα. Πρόκειται για κείμενα ανθρώπων του πνεύματος που κρατούν όπως κι ο Γκάτσος, με το έργο τους τη συλλογική μνήμη ζωντανή και το «σκηνικό» μας όρθιο.

Σας προτείνουμε λοιπόν να αξιοποιήσετε την προσφορά μας, με την αγορά ομαδικών εισιτηρίων για τα μέλη και τους φίλους σας.
Για το λόγο αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε εισιτήρια στην τιμή των 8 ευρώ (αντί για 17 ευρώ) για το Άνω διάζωμα-θέσεις μη αριθμημένες σε ομάδες άνω των 8-10 ατόμων.
Σε περίπτωση που τα μέλη σας θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια σε αριθμημένες θέσεις του κάτω διαζώματος και συγκεκριμένα Β’ ΖΩΝΗ, μπορούν αντί για 35 ευρώ να αγοράσουν με 20, σε ομάδες άνω των 8 ατόμων.
Η ΕΡΙΚΕΙΑ προτείνει : Πάμε Ηρώδειο, με πούλμαν από το κάτω περίπτερο
Πληροφορίες: 210 6044 492 , 210 60 44 597