www.erikeia.gr
Απολογισμός Συλλόγου 2009 - 2010 PDF Εκτύπωση E-mail

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2009 – 2010

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ ΝΤΡΑΦΙΩΤΕΣ

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια της θητείας μας ως Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΡΙΚΕΙΑ» και όπως σας είχαμε υποσχεθεί όταν αναλάβαμε, δημιουργήσαμε συνθήκες που είχαν σαν αποτέλεσμα περισσότερη ενεργή συμμετοχή των κατοίκων του Ντραφίου σε δράσεις του Συλλόγου.

Προωθήσαμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, δουλέψαμε για το περιβάλλον, ιδιαίτερα μετά τις καταστροφικές πυρκαϊές που έπληξαν την περιοχή μας και όλα αυτά με έσοδα που προέρχονται από την ετήσια συνδρομή των μελών που είναι 10 €, την λαχειοφόρο αγορά στις διάφορες εκδηλώσεις μας και από χορηγίες μελών μας.

Με τα χρήματα αυτά και την συνεχή δραστηριότητα μας πραγματοποιήθηκαν τα εξής.

Περισσότερα...
 
Ευχαριστήρια PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012, παρουσία πλήθους κόσμου από το Ντράφι, το Πικέρμι και την Ραφήνα,  έγινε η κοπή της Βασιλόπιττας του Συλλόγου μας  "Η ΕΡΙΚΕΙΑ", στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Πικερμίου.

Το ΔΣ του Εξωραιστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΕΡΙΚΕΙΑ" ευχαριστεί θερμά τα μέλη μας, τους συνπολίτες μας απο τον Οικισμό Ντραφίου, Διώνης,, Αγ.Σπυρίδωνα,,Κεντρικού Πικερμίου και τους φίλους του Συλλόγου μας, τον Δήμαρχο Ρ-Π αξιότιμο κ .Γ.Χριστόπουλο, τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Π.Στέφο, τους Αντιδημάρχους κ. Π.Βλαχάκη,

Περισσότερα...
 
Tο νέο ΔΣ του Συλλόγου «Ερίκεια» PDF Εκτύπωση E-mail

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου «Ερίκεια» που εκλέχτηκε από την τακτική ΓΣ των μελών του στις 15/03/2015

και θα διοικήσει το Σύλλογο για τα επόμενα 2 χρόνια, μετά από ψηφοφορία συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

 

1.  ΑΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2.  ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

3.  ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

4.  ΜΑΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΜΙΑΣ

5.  ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΟΣ

6.  ΚΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

7.  ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΛΟΣ

 
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ του Δήμου στο Κ.Ε.Λ. ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Aμαλία Τόκα «ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ του Δήμου στο Κ.Ε.Λ. ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ»

Αναδημοσιεύομε απο το "Rafinastage" , rpn.gr,το κάτωθι άρθρο:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ για την στήριξη της  ΑΠΟΦΑΣΗΣ του Δ.Σ του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου «ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ του Δήμου στο Κ.Ε.Λ.  ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ»

Με αφορμή  πρόσφατα δημοσιεύματα σε σχέση με την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου μας περί της  υπαγωγής του Δήμου μας στο ΚΕΛ Ψυτάλλειας και την στήριξη αυτής της  απόφασης με την συγκέντρωση υπογραφών,  κρίνεται σκόπιμο να επαναφέρουμε στην μνήμη μας τους τεκμηριωμένους  λόγους στους οποίους  βασίστηκε αυτή η απόφαση .

Περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail

Αγαπητέ Δήμαρχε,Αγαπητοί Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Τό ΔΣ της Ερίκειας σας ευχαριστεί γιά τήν παρουσία σας στήν εκδήλωση μας και ιδιαίτερα σας ευχαριστεί γιά τόν εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε με τα μέλη καί τους φίλους μας!

Επισημαίνουμε τα παρακάτω ώς επίλογο της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης μας.

1) Θά θέλαμε νά περνά συχνά φορτηγό γιά το μάζεμα τών κλαδιών από τους δρόμους του Ντραφίου καί να υπάρχει πεζή καθαριότητα όπως γίνεται με τούς όμορους Δήμους.

2) Ζητάμε επίσης να φωτιστεί το κομμάτι της Αχαιών που αποκαταστάθηκε καί να προστεθεί τοιχίο από τήν μεριά της ρεματιάς πρίν θρηνήσουμε θύματα λόγω της ταχύτητας που κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί αναππτύσουν καί λόγω της κατηφορικής κλίσης του δρόμου.

3) Να επαναξεταστεί το πολύ ακριβό τιμολόγιο του νερού!

Τέλος,

Το ΔΣ του συλλόγου "ΕΡΙΚΕΙΑ" ευχαριστεί τό ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ -ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ γιά τήν βράβευση του "ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ"

Η Γραμματέας του ΔΣ,

Ελπίδα Πρωτόπαπα

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 18
Erikeia